Esquí

Salarich torna a millorar, ara setè

Esquí alpí. L’osonenc supera novament el seu millor resultat en el segon eslàlom en dos dies a Garmisch

Per segon dia consecutiu, Quim Salarich va aconseguir un resultat impressionant i històric, i en aquesta ocasió va ocupar la setena posició en el segon eslàlom en dos dies en la copa del món de Garmisch-Partenkirchen. En el primer de dissabte, va acabar vuitè i va fer el millor resultat de la seva carrera, i vint-i-quatre24 hores després ho va millorar amb la setena plaça.

L’osonenc va finalitzar el segon eslàlom amb un temps d’1:53.26 i es va quedar a només 60 centèsimes del guanyador. El primer lloc en la prova de diumenge va ser per al noruec Henrik Kristoffersen (1:52.66), que va repetir el triomf de dissabte, i es va situar líder de la copa del món d’eslàlom. El gran resultat de Quim Salarich es va gestar en una extraordinària primera mànega, en què va sortir amb el dorsal 49 i va aconseguir el quart millor temps, amb 54.31. Es va quedar a una mica més de mig segon (0.55) del millor registre que va marcar el suís Loic Meillard (53.76), que al final no va poder completar la segona mànega.

L’esquiador de Malla va completar una bona segona baixada, en què va ser tretzè amb 58.95 i això el va situar en la setena posició final, el segon top-10 de la seva carrera. Fins aquest cap de setmana, Quim Salarich tenia com a millors resultats dues quinzenes posicions, aquesta mateixa temporada. Aquests darrers dos gran resultats han situat l’osonenc en la 20a posició de la general d’eslàlom de la copa del món amb 100 punts (36 del 7è lloc, 32 de la 8a plaça i 16 de cadascuna de les dues quinzenes posicions). Quim Salarich aspira a classificar-se per a les finals de la copa del món d’eslàlom.

El basc Juan del Campo va tornar a classificar-se per a la segona mànega, després de fer el 27è temps (55.50) en la primera baixada, però en la segona no va poder arribar a meta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)