Tennis

Daniïl Medvédev s’estrena com a número 1 mundial, i és el tercer rus que encapçala la llista

Supera Novak Djokovic, que baixa al segon lloc, mentre Rafael Nadal puja a la quarta plaça

Daniïl Medvédev ja és el número u mundial. El rus, de 26 anys, s’estrena al capdavant del rànquing mundial de l’ATP al superar en la llista a Novak Djokovic que ha ocupat aquesta posició des del 3 de febrer del 2020 de manera consecutiva. Daniïl Medvédev va perdre la setmana passada en les semifinals del torneig d’Acapulco contra Rafael Nadal, però ha desbancat al serbi ja que ha arribat als 8.615 punts pels 8.465 de Novak Djokovic.

Daniïl Medvédev és el tercer jugador rus de la història que arriba al número 1. Abans d’ell ho van ser Ievgeni Kafelnikov, que hi va estar sis setmanes, i Marat Safin, que va ocupar aquest lloc nou setmanes. “Per suposat, estic molt feliç amb el número 1. Era el meu objectiu des de molt jove i especialment en els darrers temps” ha comentar el rus en la pàgina de l’ATP. Daniïl Medvédev va entrar en el top-100 mundial al novembre del 2016, en el top-50 al juliol del 2017 i va aconseguir estar entre els deu millors al juliol del 2019. La darrera vegada que un jugador es va estrenar com a número va ser l’escocès Andy Murray el 7 de novembre del 2016

Novak Djokovic s’ha situat segon en la llista mundial per davant de l’alemany Alexander Zverev, mentre que Rafael Nadal puja al quart lloc al superar el grec Stefanos Tsitsipas. El català Albert Rams baixa dues posicions i ara és el 33 del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)