Atletisme

Raquel González, Mar Juárez i Cristina Montesinos obtenen la plata en el mundial de marxa

Les atletes catalanes han contribuït decisivament al segon lloc de la selecció espanyola en la classificació per equips de 35 km a Muscat (Oman)

Les marxadores catalanes Raquel González (FC Barcelona), Mar Juárez (Avinent Manresa) i Cristina Montesinos (Aldara Lleida) han contribuït decisivament al segon lloc de la selecció espanyola en la prova de 35 km del mundial per equips de l’especialitat que es disputa a Muscat (Oman). La líder de l’equip ha estat l’andalusa Laura García-Caro (4a amb 2h52:10), però després s’han classificat González (11a amb 3h02:44), Juárez (13a amb 3h04:54) i Montesinos (15a amb 3h07:50). El títol per equips ha estat per a l’Equador (12), que també ha col·locat la seva millor representant al capdamunt del podi individual, Glenda Morejón (2h48:33). Espanya (28) ha superat per un únic punt a la selecció de Xina (29).

Tot i no arribar en un moment òptim de forma i estrenar la temporada tot just en aquesta prova, la mataronina Raquel González ha valorat l’actuació global del conjunt: “Estem molt contentes. Hem demostrat que som unes gladiadores, que som una potència i hem fet un enorme treball en equip.” També ha valorat positivament la seva actuació la lleidatana Cristina Montesinos, que s’estrenava en un gran campionat: “Estic molt contenta de la meva primera cursa internacional. Ha anat tot millor del que m’esperava. La calor ens ha respectat una mica més. El més difícil ha estat el tram de pujada, però ho hem sabut gestionar bé mentalment i hem pogut acabar en bones condicions.” I la vallesana Mar Juárez ha rematat: “Hem patit moltíssim, però totes som unes guerreres cent per cent.”

Paul McGrath, 37è

En la prova de 20 km, el gavanenc Paul McGrath (Cornellà Atlètic), de només 19 anys, s’ha estrenat internacionalment en una competició absoluta amb una 37a posició (1h32:12). En la classificació per equips, la selecció espanyola ha ocupat la cinquena posició (55). El vencedor ha estat el japonès Toshikazu Yamanishi (1h22:52), tot i que el títol per equips se l’ha emportat l’Equador (25) per davant de la formació nipona (26).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)