Esquí

El jove Siset Salleras, al mundial júnior d'snowboard

La competició s'està celebrant aquesta setmana a l'estació suïssa de Leysin

El jove rider Narcís Salleras (Siset) s’ha classificat per a competir als Campionats Mundials FIS Park&Pipe Junior (JWC) en les modalitats de Big Air i Slopestyle. Uns campionats que s'estan celebrant justament aquesta setmana a Leysin, Suïssa. Salleras, de 17 anys i veí de Castelló d'Empúries (Alt Empordà), participarà avui al Big Air i continuarà dissabte i diumenge amb l'Slopestyle.

En les últimes temporadas, el rider patrocinat per Help Snowboards ha progressat d’una manera vertiginosa fins arribar a planxar trucs de Copa del Món com switch backside 1260 doble cork, cab 1260, backside 1440 triple cork y switch backside 1440 triple cork, entre d’altres. I aquesta temporada ha demostrat tenir un gran nivell: ha aconseguit ja més d’un top10 en competicions FIS (Federació Internacional de Ski), sent un d’ells un 5è lloc a la Copa d’Europa de Slopestyle el passat 25 de febrer a Götschen (Alemanya), i arriba en molt bon moment de forma als mundials de Leysin.


L'estació suïssa ja ha acollit altres competicions de renom

Leysin ja ha rebut grans competicions com els Mundials Junior de Halfpipe l’any 2019 o els Jocs Olímpics de la juventud l’any 2020, així que han demostrat que estan preparats i han construït un circuit de Slopestyle i Big Air realmente especacular.
 
Els JWC són molt emocionants perquè aglutina riders de Copa del Món amb riders que encara no tenen tanta experiència i que tenen moltes ganes de fer-se un forat dins l’elit de l'esport. Aquest és el cas del rider de Help Snowboards, que s’està esforçant al màxim per estar entre els millors i que ara té l’oportunitat de demostrar el seu talent en un escenari mundial. 

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)