Atletisme

Villuendas i Rosich, a les urnes

Atletisme. Quatre anys després, es tornen a confrontar en seu electoral el projecte continuista i l’equip de l’actual president de la federació catalana i l’alternatiu de la dirigent manresana

Els 92 clubs amb dret a vot, a més dels comitès d’atletes, entrenadors i jutges, escullen avui el nou president o presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme entre la candidatura continuista que encapçala Joan Villuendas (Castellbell i el Vilar, 1952) i l’alternativa de Mercè Rosich (Manresa, 1952). Quatre anys després els equips i els programes de Villuendas i Rosich es tornen a confrontar a les urnes. El 2018 es va resoldre a favor del primer amb un resultat de photo-finish, per un únic vot de diferència: 37 a 36. Les votacions s’efectuaran en el decurs de l’assemblea general extraordinària que tindrà lloc a la sala d’actes del Consell Català de l’Esport, a partir de les 16.30 h en primera convocatòria. Villuendas es torna a presentar a les eleccions avalat per l’obra feta, amb l’economia de la federació sanejada, amb pràcticament els mateixos integrants de l’última junta i amb el propòsit de reforçar l’estructura tècnica. Amb el lema Per una federació amb impuls, Rosich proposa entre moltes altres iniciatives del seu programa la creació d’“un model d’escola catalana d’atletisme adaptable a totes les realitats dels clubs del territori”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)