Atletisme

Mercè Rosich guanya les eleccions de la federació catalana

La dirigent manresana ha rebut 53 vots favorables per 32 de Joan Villuendas, i es convertirà en la primera presidenta en més de cent anys d’història de l’entitat

Mercè Rosich (Manresa, 1952) es convertirà en la primera presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme amb més de cent anys d’història de l’entitat. Amb un resultat de 53-32, la dirigent manresana s’ha imposat en les eleccions a Joan Villuendas (Castellbell i el Vilar, 1952), que ha comandat la federació durant l’última dècada (2012-22). Després d’un intent fallit, els últims comicis s’havien resolt per un ajustat 37-36 en favor de Villuendas, Rosich ha rebut el suport majoritari per guiar el futur de l’atletisme català durant les pròximes temporades.

L’expresidenta del CA Manresa tindrà el suport de Quim Erta com a director tècnic, i en el seu equip hi figuren Carles Baronet, Jordi Molins, Xavier Sagrera, Judit Ester, Pilar Mínguez, Betania Duarte, Elena Poquet, Paco Piñera, José Luis Giménez, Pau Galiana, Josep Massa, Juli Niubo, Joan C. Gavaldà, Eva Buxadé, Cristina Vila, Gema Barrachina, Núria Iglesias, Sandra Hernández, Romà Brusés i Benito Nogales.

Un cop realitzat l’acte de votacions, continua el procés electoral, s’obre el període de possibles reclamacions fins a arribar a la proclamació definitiva i presa de possessió, si s’escau, el dilluns 14 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)