Patinatge

El xou que no para mai

Patinatge. L’Olot i el Girona fan la seva primera actuació del 2022 aquesta tarda a Fontajau durant l’esperat campionat territorial de grups grans

El pavelló de Fontajau serà avui l’escenari del campionat gironí de grups de xou on es posaran els títols territorials en joc i la classificació per al campionat de Catalunya, que tindrà lloc el 2 i el 3 d’abril a Granollers. S’espera, com en els últims anys, milers d’espectadors a les grades per a una modalitat que no ha parat de créixer aquests últims anys tot i la pandèmia.

El campionat començarà a les 16.30 h i fins a les 20 h un total de 23 grups. A partir de les 18 h les actuacions es podran seguir en streaming per la plataforma de continguts audiovisuals Xala! de la Xarxa. Una de les principals atraccions de la competició que inaugura la temporada és el nou duel en la categoria de grups grans entre el CPA Olot, tretze vegades campió del món, i el CPA Girona, campió mundial el 2019. Normalment l’equip que va guanyar aquest campionat esdevé el favorit per conquerir totes les competicions següents.

L’Olot, vigent campió mundial, ha preparat el xou Escalant, de la mà de Ricard Planiol, que ha estat darrera de tots els títols mundials de l’equip. En la inscripció la seva definició és la següent: “Tots volen arribar a dalt de tot, superant cada esglaó al límit del seu esforç, però només hi haurà lloc per al millor.” El CPA Girona, per la seva banda, participarà amb el xou Infiltrats. “Infiltrar-se dins d’un pavelló ple de gent no és fàcil, es necessita un bon equip de camuflatge.” El tercer equip en la competició serà el CP Celrà.

Encara més emoció

En la competició de grups de xou petits, sense favorits clars al podi, els participants seran l’AE Fornells, el CEP Figueres, el CPA Cornellà, el CP Gerunda, el Maçanet, el CP Llagostera, el CP Breda, el CPA Olot, el Bescanó i el GEiEG. En la competició de quartets s’hi han apuntat el GEiEG i el CP Hostalric.

També es decidiran els títols dels grups de xou grans, petits i de quartets de les categories júniors, que seran els primers de saltar al parquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)