Esquí

Or per a Alba Coma al Campionat de Catalunya d'Esquí Adaptat

Només es va poder fer la prova d'eslàlom, ahir diumenge

La penedesenca Alba Coma ha aconseguit l'or, aquest cap de setmana, als Campionats de Catalunya d'esquí adaptat que s'ha fet a La Molina. 

La competició havia de començar dissabte, però quan els esquiadors ja eren a pistes a punt per pujar al telecadira, l'organització va decidir suspendre la prova perquè la pista no estava en les condicions òptimes (segons la mateixa Coma, «havia plogut i nevat tota la nit, la neu estava molt humida i els pals que havien de plantar al llarg del traçat no s'aguantaven»). Davant d'aquesta situació, alguns dels participants, com la mateixa Coma, van decidir aprofitar el dia per continuar entrenant.


El lliurament de medalles es va fer a la mateixa pista

Diumenge va continguar nevant i el dia es va aixecar amb molta boira i la neu molt tova, però tot i així es va poder fer una de les proves, l'eslàlom, en la qual Alba Coma es va proclamar guanyadora. «Durant el reconeixement del traçat ja es preveia que seria una cursa complicada i un cop acabada la primera mànega estava força contenta de la baixada feta. He anat força per la línia, cosa impensable no fa gaire temps. Tot i així, he anat una mica lenta, però ens hem fixat en altres corredors i corredores i ens hem adonat que era un aspecte generalitzat, ja que la neu estava molt lenta», explica l'esquiadora. I aquesta mànega va ser la que li va donar la victòria, ja que la intensitat de la nevada i la boira van impedir fer la segona.


Dissabte Coma va aprofitar per fer un entrenament tècnic

Ara, Coma continuarà entrenanat i, a principis d'abril, competirà als Campionats d'Espanya que se celebraran a Formigal. Uns campionats que li serviran per tancar la temporada 2021-2022.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)