Tennis

La bielorussa Azarenka plora a mig partit afectada per la guerra d’Ucraïna

La imatge de la jornada a Indian Wells no ha estat ni la derrota de Daniïl Medvédev ni les victòries de Paula Badosa o de Rafa Nadal. L’ha protagonitzat la bielorussa de 32 anys Vicoria Azarenka, la doble campiona de l’obert d’Austràlia que l’any passat va jugar i perdre una gran final contra Paula Badosa i que s’ha acomiadat en els setzens de final davant de la kazakh Elena Rybakina. Molt afectada per la guerra d’Ucraïna, Azarenka, que s’hi havia manifestat públicament en contra de manera ben notòria i que ara té els comptes d’Instagram i de Twitter bloquejats, no ha pogut contenir les llàgrimes a mig partit quan havia de servir. La jutge de cadira s’hi ha atansat per veure si necessitava ajuda mèdica però de seguida ha entès que es tractava d’un tema anímic i ha gestionat la situació amb empatia i sense amonestacions per haver excedit el temps reglamentari. Rybakina, que no ha acabat d’entendre d’entrada l’excepcionalitat de la situació i ha demanat explicacions.

En la pista central d’Indian Wells, al desert californià, oneja la bandera d’Ucraïna. Els russos i els bielorussos han competit sense bandera ni símbols dels seus respectius països.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)