Tennis

Sakkari posa fi en la semifinal a l’idil·li de Badosa amb Indian Wells

La consistència i l’agressivitat amb la dreta de la grega Maria Sakkari (6) ha posat fi per 6-2, 4-6 i 6-1 en una hora i 48 minuts aquesta matinada hora catalana en la segona semifinal a l’idil·li de Paula Badosa (5) amb el WTA 1000 d’Indian Wells, torneig en el qual duia deu triomfs seguits després d’obtenir el títol el 2021. La rival de Sakkari en la final serà la polonesa Iga Swiatek (3), que ha derrotat en un duel generacional la romanesa Simona Halep (24) per 7-6 (6) i 6-4. És la primera vegada que una tennista grega jugarà el partit pel títol.

La catalana havia derrotat Sakkari en l’únic precedent en el Masters de Guadalajara (7-6 i 6-4), però avui no ha estat tan fina amb el servei com en els partits precedents, en els quals no havia cedit cap set. Set dobles faltes i només un 56 per cent de punts guanyats amb el primer han estat una llosa. Tres dobles faltes en els dos primers torns de servei del partit li van hipotecar el primer parcial. Ha reaccionat amb un break en el sisè joc del segon set (2-4) i ja igualat les forces, però en el tercer acte ha tornat a ser inferior i la grega ha recuperat la solidesa.

Badosa atresorava deu triomfs seguits i era a dos de convertir-se en la segona dona que repetia títol al desert californià després de la mítica Martina Navratilova, campiona el 1990 i el 1991 en la segona i la tercera edicions del torneig femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)