Esquí

Shiffrin guanya per quarta vegada el globus de cristall de la copa del món

Mikaela Shiffrin ha guanyat per quarta vegada en la seva carrera el globus de cristall de la general de la copa del món. La nord-americana ha acabat segona en el supergegant de les finals que s’estan disputant a l’estació de Courchevel (França) i s’ha beneficiat de la pobre actuació de la seva rival, l’eslovaca Petra Vlhova que no ha puntuat al ser dissetena. Quan només queden dues proves Mikaela Shiffrin suma 1.425 punts, i Petra Vlahova, que en té 1.189 i ja no la pot atrapar. La nord-americana ja havia guanyat la copa del món els anys 2017, 2018 i 2019.

La victòria en el supergegant de Courchevel ha sigut per la noruega Ragnhild Mowinckel amb cinc centèsimes de marge sobre Mikaela Shiffrin. L’italiana Federica Brignone ja s’havia assegurat el títol de la copa del món en aquesta especialitat.

En la categoria masculina el noruec Aleksander Aamodt Kilde també havia guanyat el globus de cristall de supergegant fa unes setmanes i en la darrera prova la victòria ha sigut per l’austríac Vincent Kriechmayr. El títol de la general masculina de la copa del món el va guanyar ahir el suís Marco Odermatt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)