Ciclisme

La Volta es podrà veure per televisió a 190 països

L’edició 101 de la Volta a Catalunya, que es posarà en marxa dilluns 21 de març a Sant Feliu de Guíxols i disputarà set etapes fins al final a Barcelona el 27 de març, comptarà amb una difusió que portarà les imatges de la cursa arreu del món a través de 40 difusors internacionals, permetent així seguint fent créixer l’abast internacional de la cursa ciclista catalana.

La cobertura de la Volta a Catalunya d’aquest 2022 per part dels operadors televisius d’abast mundial continua creixent, i les imatges diàries de la cursa ciclista catalana arribaran als cinc continents, amb presència a 190 països, tal com mostra el mapa de difusió televisiva d’ASO, l’empresa que comercialitza els drets televisius de la Volta.

Quatre agències de distribució d’imatges d’abast mundial (AFP TV, Reuters, EVS i SNTV) tornaran a donar la cobertura internacional de l’esdeveniment, que a nivell estatal comptarà amb cobertura a través de Televisió de Catalunya, RTVE i Eurosport. Cada dia, la Volta comptarà amb dues hores de retransmissió en directe per poder seguir àmpliament la resolució de les set etapes.

Eurosport tornarà a donar cobertura en directe a 54 territoris arreu d’Europa, sumant-hi enguany la presència de TV2 a Noruega i TV2 a Dinamarca. Per la seva banda, Eurosport Asia, Claro Sports a Amèrica Llatina, Super Sport i SSC a Àfrica, SBS a Austràlia, FloBikes a Canadà, RCN a Colòmbia, JSports a Japó i Sky Sports a Nova Zelanda també oferiran retransmissions en directe, així com la plataforma especialitzada GCN, que dona cobertura a 120 territoris.

En aquesta edició 2022 s’espera novament una participació de luxe, amb la presència de noms com el vigent campió olímpic Richard Carapaz, quatre campions del món (Alejandro Valverde, Michal Kwiatkowski, Rui Costa i Philippe Gilbert), els ex vencedors Nairo Quintana i Richie Porte, altres vencedors de grans voltes com Tom Dumoulin o el vigent campió europeu Sonny Colbrelli.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)