Ciclisme

Matej Mohoric guanya la Milà - Sanremo

Matej Mohoric (Bahrain) és el vencedor de la 113a Milà - Sanremo, de 293 quilòmetres i gràcies a la seva perícia per escapar-se dels favorits en el descens del Poggio i afrontar els dos últims quilòmetres amb forces per mantenir-se al davant. Anthony Turgis ha entrat segon i, Mathieu van der Poel, tercer en la seva primera cursa de l’any; encapçalant el grup a 2 segons del campió eslovè.

Alessandro Tonelli (Bardiani) i Samuele Rivi (Eolo) , els dos darrers supervivents d’una escapada de vuit homes formada a les primeres de canvi, eren neutralitzats a l’inici del Poggio, a 9 quilòmetres de meta i per un grup de menys de 30 aspirants estirat els homes de l’UAE primer i del Jumbo després, pensant en les opcions de Tadej Pogacar i Wout Van Aert respectivament.

Pogacar atacava a 8,2 quilòmetres i s’enduia Van Aert i Van der Poel a roda. L’eslovè ho provava per segon cop a 7,7 i una caiguda en un revolt deixava el grup capdavanter en 13 unitats. Roglic també ho intentava després del tercer atac de Pogacar amb Mathieu Van der Poel sempre molt atent. El quart intent de Pogacar no tenia conseqüències i era Kragh Andersen qui feia més mal a prop de coronar i només Pogacar, Van Aert i MVP el seguien abans del descens.

Matej Mohoric (Bahrain), campió d’Eslovènia, agafava uns metres en la baixada arriscant molt i, un cop a baix, era Pogacar qui a 2 quilòmetres agafava les regnes en una persecució amb massa vigilància entre els favorits. Van Aert, tot potència, aproximava els perseguidors a Mohoric,que encarava els últims metres amb prou marge per guanyar amb 6h27:49.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)