Hoquei sobre gel

El CG Puigcerdà i el Barça HG disputaran la final de lliga

Els de la Cerdanya eliminen el Majadahonda en dos partits i els blaugrana al Jaca en els penals del tercer enfrontament

El CG Puigcerdà i el Barça HG s’enfrontaran en la final de la lliga després d’haver superat el play-off de les semifinals aquest cap de setmana. Els de la Cerdanya jugaran la seva quarta final de manera consecutiva, mentre que pels blaugrana serà la segona seguida. El duel Puigcerdà-Barça pel títol serà la reedició de la final que ja van jugar la temporada passada i en la que van guanyar els blaugrana.

El CG Puigcerdà ha eliminat el SM Majadahonda en dos partits. En el que es va jugar dissabte es va imposar per 6-2, i ja havia guanyat el primer a Madrid per 3-6. El Barça HG va perdre dissabte per 3-2 a la pista del CH Jaca i els aragonesos van empatar la semifinals ja que els blaugrana s’havien imposat per 4-2 en el primer partit. En el tercer enfrontament de diumenge el Barça va guanyar per 1-2 en els penals.

La final es jugarà al millor de cinc partits. Els dos primers es disputaran a la pista del CG Puigcerdà aquest cap de setmana, el dissabte 26 el primer i el diumenge 27 el segon. El tercer es jugarà a la pista del Barça el dissabte 2 d’abril i si fos necessari el quart es disputaria el diumenge 3. Si la final arriba al cinquè partit es tornaria a la pista del Puigcerdà per decidir el campió el dissabte 9 d’abril.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)