El Barça pateix per superar el Fraikin Granollers (30-26) i guanya el seu novè títol de copa consecutiu

Els blaugrana han anat molts minuts per darrera en el marcador i només a partir del minut 41 s’han distanciat en el marcador

El Barça ha guanyat el seu novè títol de copa consecutiu i el 26è de la seva història en una final de molt disputada contra el Fraikin Granollers. Els blaugrana s’han imposat per 30-26, però ha patit molt i no s’ha assegurat el triomf fins el darrer minut. Ha anat per darrera en el marcador durant molt de temps (11-15 al descans) i només a partir del minut 41 s’ha pogut distanciar en el marcador.

Els vallesans s’han posat per davant en el marcador (0-2) i els blaugrana han anar per darrera fins el minut tretze (7-6), però aquesta avantatge blaugrana ha sigut un miratge. El Granollers ha continuat amb una gran defensa, i amb un inspirat Rangel a la porteria. En atac ha trobat bones solucions i s’ha tornat a avançar (10-12). El tècnic blaugrana ha canviat el porter i Pérez de Vargas ha deixat pas a Maciel, però els granollerins s’han distanciat fins els quatre gols i han arribat al descans amb un 11-15 al seu favor.

En la segona meitat ha tornat Pérez de Vargas a la porteria blaugrana i malgrat que el Granollers s’ha avançat de cinc gols, el Barça ha començat la remuntada. La defensa ha millorat i el porter ha començat a fer aturades. Els homes de Carlos Ortega s’han posat per davant en el minut 41 (19-18) i han completant un parcial de 7-0 per aconseguit una avantatge de cinc gols (23-18). A partir d’aquí han anat per davant però el Granollers no s’ha rendit, ha lluitat fins esgotar les forces i en l’últim minut s’ha situat a només dos gols, però el Barça s’ha imposat per 30-26.

El títol de la minicopa és pel Barça

La final de la minicopa que han disputat els equips cadets dels participants en la copa, també ha enfrontat als dos equips catalans, el Barça i el KH-7 Granollers. Els blaugrana han guanyat el títol al imposar-se per 35-21. Els dos conjunts catalans havien sigut primers dels seus grups guanyant clarament als seus tres rivals.