Hoquei sobre herba

L’Egara tomba el Mannheimer en la final de l’EHL Cup (3-4)

L’Egara ha desfermat l’eufòria dels seus seguidors en la final de l’EHL Cup, la segona competició europea, tombant en la final el Mannheimer alemany (3-4) en un desenllaç d’infart. Els alemanys han disposat d’un penal córner a 20 segons del final però la defensa egarenca ha tret la bola de sota dels pals. Dos minuts abans Marc Recasense, també en un penal córner, ha fet el gol de la victòria després que l’equip hagi patit de valent en el tercer i l’últim quart per la pressió dels davanters visitants, que han igualat un 1-3 i ha posat setge a la porteria d’Albert Pérez, un dels herois de la final ja que ha salvat dos accions de penal córner. Recasens (3 gols) i Xavier Aguilar han estat els autors dels gols de l’Egara. L’internacional argentí Gonzalo Peillat, Hinrinchs i Hartkopf ha marcat per l’equip de Mannheim, dirigit pel terrassenc Andreu Enrich.

L’Egara havia estat subcampió d’Europa el 1993 i el 1999 i havia guanyat la copa d’Europa el 1969 i el 1970, quan aquest no era un títol oficial reconegut.