Més esport

Djokovic jugarà a Wimbledon

Tennis. El tercer Grand Slam del curs ha anunciat que permetrà la participació dels jugadors que no estiguin vacunats i el número 1 de l’ATP podrà defensar el títol conquerit el 2021

El torneig de Wimbledon permetrà la participació de jugadors sense vacunar, per la qual cosa Novak Djokovic, el número 1 del món, podrà jugar el tercer Grand Slam de la temporada i defensar el títol aconseguit l’any passat a l’All England Club, quan va conquistar el vintè Grand Slam i sisè Wimbledon contra l’italià Matteo Berrettini. El serbi, exclòs a Austràlia, també podrà defensar el títol de Roland Garros. El torneig estarà lliure de mesures anticovid i va insistir en la seva intenció de no permetre jugar els tennistes russos i bielorussos. “Hem pres la decisió més responsable ateses les circumstàncies i no hi ha cap altra alternativa viable”, va comentar Ian Hewitt, president de l’All England Club. L’edició del 2022 serà la primera que no inclogui el tradicional Middle Sunday, el dia de descans. Amb la mesura, s’acaba amb el dilluns boig, en què es jugaven íntegrament els vuitens, que es repartiran entre diumenge i dilluns. A més, Wimbledon s’unirà a la resta de Grand Slams amb la introducció d’un desempat a deu punts quan s’arribi al 6-6 del cinquè set del tie break normal que es jugava quan s’arribava al 12-12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)