Tennis

Ramos supera Verdasco i es classifica per la semifinal de l’ATP 250 d’Estoril

El mataroní venç el madrileny per un doble 6-2

Albert Ramos, sisè favorit, s’ha classificat per la semifinal de l’ATP 250 d’Estoril al derrotar el madrileny Fernando Verdasco per un doble 6-2 en una hora i vint minuts. El mataroní, que defensa el títol guanyat l’any passat a Portugal, ha estat molt superior al seu rival i en tot el partit no ha cedit ni una vegada el ser servei, i només ha concedit una bola de break. En cada set Albert Ramos ha trencat el servei del Fernando Verdasco en dues ocasions i s’ha emportat una còmoda victòria. El seu rival en la semifinal serà l’argentí Sebastian Baez que ha derrotat per 3-6, 6-1 i 6-4 el francès Richard Gasquet.