Tennis

Marc López posa punt final a la seva carrera

Tennis. Cau en vuitens de Madrid al costat d’Alcaraz en el seu darrer partit de dobles, modalitat en què ha guanyat catorze títols

Marc López va posar ahir punt final a la seva trajectòria esportiva en els vuitens de dobles del Masters 1000 de Madrid formant parella amb el jove valor Carlos Alcaraz. Tots dos van perdre per 6-3, 3-6 i 10-7 contra el neerlandès Koolhof i l’anglès Skupski (7).

El català ha fet un parèntesi en la seva funció de tècnic de Rafa Nadal per acomiadar-se definitivament del circuit. López, de 39 anys, que també va ser homenatjat en la darrera edició del Barcelona Open Banc Sabadell després de mesos inactiu, va estar a punt d’escolar-se entre els cent millors del món en individuals –106è el 2004– però no ho va aconseguir i els dobles li van obrir una nova perspectiva. Atresora catorze títols des que va iniciar la carrera professional el 1999, tots en la modalitat de dobles i amb quatre parelles diferents: Rafa Nadal, David Marrero, Marcel Granollers i Feli López. Destaquen la victòria a Roland Garros el 2016 amb López, l’or olímpic a Rio el 2016 amb Nadal i el Masters del 2012 al costat de Granollers. També ha guanyat tres Masters 1000: Indian Wells 2010 i 2012, i Roma 2013. El 2013 es va enlairar fins al tercer lloc del rànquing mundial ATP, la seva millor posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)