Tennis

Rebeka Masarova, amb bon peu al W100 Sol Gironès la Bisbal

Tennis. Va ser la primera de les cinc catalanes a entrar en competició. Bolsova, Lázaro, Bassols i Maristany ho fan avui

Rebeka Masarova, nascuda a Basilea, criada a Barcelona i de pare eslovac, va superar Yvonne Cavallé-Reimers per 6-3 i 6-1 en 1h33 en la primera eliminatòria del torneig més important de Catalunya, el Sol Gironès Ciutat de la Bisbal (100.000 dòlars més l’hospitalitat). Després, Massarova va fer parella en dobles amb Aliona Bolsova i van superar Leyre Romero per 6-3 i 7-5 en 1h19. Marina Bassols, amb l’uzbeka Akgul Amanmuradova, també és als vuitens de dobles.

La grega Despina Papamichail (173a) és la rival avui de Bolsova, Bassols juga contra la montenegrina Danka Kovinic (91a i 3a favorita), Andrea Lázaro contra la xinesa Xinyu Wang (83 i 2a) i l’altra catalana, Guiomar Maristany, contra la nord-americana Asia Muhammad (167a i vuitena favorita).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)