Ciclisme

Mireia Benito, quarta a Pamplona

Mireia Benito va fregar el podi en la Clàssica de Navarra, de 124 quilòmetres. La tarragonina del Massi-Tactic UCI Women’s Team va estar en l’escapada, al llarg de 50 quilòmetres i, al final, va claudicar davant les altres tres membres de la fuga, d’equips del World Tour. L’equip del Baix Ter s’està mostrant molt actiu en les escapades. A Pamplona la portuguesa Sofia Gomes ho intentava a l’inici mentre en la Emakumeen Nafarroako Klasikoa (de 137 quilòmetres a Irurtzun), era la neerlandesa Maaike Coljé qui es filtrava en una fuga durant 80 quilòmetres.

El Massi-Tactic corre des d’aquest divendres la Itzulia Women (WorldTour), la versió femenina de la Volta al País Basc en tres etapes i un total de 363 quilòmetres. La cursa es pot seguir per Esport 3 en directe i comença a Vitòria i acaba a San Sebastià després de creuar les tres demarcacions basques: Àlaba, Biscaia i Guipúscoa.

La Volta a Burgos (del 19 al 22), una cursa de 490 km de categoria WorldTour amb inici a Pedrosa del Príncipe i final a las Lagunas de Neila, i la reVolta (97 km) el 29 de maig a Sant Cugat del Vallès completen el calendari més immediat de l’equip català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)