Rugbi

Aficionats de la USAP demanen una versió en català del web del club

Un grup de penyes, seguidors i simpatitzants, liderada per la Penya Trabucaires, estan recollint signatures per demanar que el web de la USAP tingui també una versió en català, com ja passava fa uns anys. El grup recorda que el club té una gran audiència arreu dels Països Catalans i que la versió en català del web ajudaria a reforçar-la i augmentar-la.

La Penya Trabucaires ha enllaçat en el seu web una carta dirigida al president del club, François Rivière, en què se li demana que incorpori el català en la comunicació oficial: “Ja fa temps, massa temps, que el web del club no disposa d’aquesta versió. Som conscients de les dificultats per les quals ha passat el club i la societat els darrers anys, però hem vist com amb bona voluntat i objectius clars s’han assolit acords que han permès que Ràdio Arrels retransmeti els partits en català i aquests es puguin escoltar també a Catalunya Sud pel web de Catalunya Ràdio. En un club i en un esport com el vostre, com el nostre, on són tan importants les arrels i el sentit d’equip i on l’obertura vers el sud és un dels, eterns, moviments estratègics de futur, no té sentit que el web del club no estigui, també, en català, la llengua pròpia del país.·

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)