Tennis taula

El V Open Internacional Ciutat de Girona es disputa dissabte amb 175 jugadors

El campió estatal Marc Duran i Gabriela Feher són els caps de sèrie

El V Open Internacional Ciutat de Girona - II memorial Salvador Faig es disputa aquest dissabte en el Pavelló municipal Girona - Fontajau amb la presencia de 175 jugadors. El Tennis Taula Girona, l’organitzador, ha aconseguir reunir un bon cartell de jugadors després d’un parell d’any sense poder fer-lo per culpa de la pandèmia, i s’han desbordat les previsions d’uns cent participants.

Destaca la presencia del campió estatal Marc Duran, i de Joan Masip, que són els dos caps de sèrie, i també hi ha jugadors com Oriol Monzó, Iker González i Norbert Tauler a nivell català. Hi haurà un bon grapat de jugadors francesos entre els que destaca Mateo Pagèze, una de les promeses juvenils de França. En la categoria femenina les dues caps de sèrie són Gabriela Feher i Anetta Olendzka, i també hi serà com a jugadora destacada la francesa Helena Dimitru.

L’Open té una dotació de 1.500 euros en premis, 500 pels guanyadors masculí i femení, 200 pels finalistes i 100 pel campió veterà. Es disputaran totes les categories, la benjamí i l’ aleví seran mixtes i la infantil, la juvenil, la de veterans i l’absoluta seran masculina i femenina. La competició començarà a les nou del matí del dissabte 21 i les finals absolutes seran a les vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)