Rugbi

El partit entre els Diables de Barcelona i la selecció d’Itàlia A destinarà els beneficis als refugiats ucraïnesos

Aquest migdia s’ha fet la presentació del duel que es disputarà el 18 de juny a Palamós

El partit entre els Diables de Barcelona i la selecció d’Itàlia A, que es jugarà el 18 de juny (20 h) a Palamós, tindrà un caràcter solidari i els beneficis es destinaran a la Creu Roja per ajudar els refugiats ucraïnesos, segons s’ha informat en la presentació d’aquest migdia al Museu Olímpic.

Per aquesta ocasió, Diables Barcelona serà dirigida pel tècnic rossellonèsJeanmichel Vuillemin, que comptarà amb l’ajut de l’entrenador del SantCugat RC Sergi Derqui per a la davantera, i el tècnic d’Argelers de la Marenda Raymond Enrique per als tres quarts. La direcció tècnica convocarà un XV d’invitació entre els jugadors de màxim nivell de laCatalunya sud (UE Santboiana i FC Barcelona), així com una representació de nivell de jugadors nordcatalans (USAP Espoirs, Ceret, Argelers i Elna).

L’equip italià està dirigit pel Director d’Alt Rendiment de la FIR, el sudafricà Franco Smith, i aquest partit s’inclou en la gira de preparació que està realitzant l’equip. Està previst que el cap de setmana anterior jugui contra la selecció dels Països Baixos a Rovigo, i després de jugar contra els Diables viatjaran al sud de l’Àfrica per jugar contra Namíbia i contra una selecció de la Currie Cup Sudafricana. Es tracta, doncs, d’una selecció d’alt nivell que posarà a prova els seleccionats catalans.

L’Ajuntament de Palamós s’ha sumat de forma entusiasta al projecte, cedint l’estadi, que té una capacitat per a 4000 espectadors, per aquest partit benèfic. Cal destacar que és el primer cop que es juga a rugbi a l’Estadi municipal de Palamós, seu del club degà del futbol català.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)