Atletisme

Markus Rehm, cap de cartell del míting paralímpic de L’Hospitalet

Després de dues edicions condicionades per la pandèmia, la reunió internacional recuperarà dissabte tot el seu esplendor amb uns 300 participants de 15 països

Després de dues edicions condicionades per la pandèmia, el 17è míting Internacional Paralímpic de l’Hospitalet torna dissabte amb tot el seu esplendor, amb uns 300 participants de 15 països i el saltador de llargada alemany Markus Rehm (T64) com a cap de cartell. Amb quatre títols paralímpics al seu palmarès, l’últim segellat a Tòquio, Rehm està avesat a volar per sobre dels 8 metres i ja ha tingut un paper protagonista en anteriors edicions de la reunió hospitalenca.

Yassine Ouhdadi, el referent local

Per part catalana, el gran referent serà el fondista tortosí de L’Hospitalet Atletisme Yassine Ouhdadi, que tornarà a competir a casa després d’haver assolit el títol paralímpic de 5.000 m . També destaca la presència de Gerard Descarrega, doble campió paralímpic en 400 m, Xavi Porras, excampió del món de triple salt, a més de la fondista internacional Mari Carmen Paredes (L’Hospitalet Atletisme). Tampoc faltaran a la cita la saltadora i velocista madrilenya Sara Andrés, protagonista en l’última edició amb la plusmarca mundial de 200 m ambulants de la classe T62 (28.30), les gallegues Adiaratou Iglesias, or en els 100 m de Tòquio (11.83), i Desireé Vila, o el llançador valencià Kim López, doble campió paralímpic de pes.

Per part estrangera, destaca la presència de la neerlandesa Fleur Jong, saltadora de llargada i campiona paralímpica en categoria amputada T64 (6, 16 m amb rècord del món), la discòbola britànica Anna Nicholson, el velocista sud-africà Jonathan Ntutu, plata als Paralímpics de Rio en T12 (deficiència visual i amb 10.80 de marca personal), i el migfondista tunisià Rouy Jebabli, subcampió en els Jocs de Tòquio en 1500 T13.

Dijous presentació

Dijous, a les 5 de la tarda, es farà la roda de premsa prèvia al míting a l’IES Apel·les Mestres de L’Hospitalet de Llobregat amb la participació de Xavi Porras, Carmen Giménez i el saltador Toru Suzuki, un dels molts representants de la selecció paralímpica del Japó que dissabte competiran al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord, entre les 11 i les 13.15 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)