Futbol sala

El Barça fa la festa dels 50 anys del Palau amb el primer lloc de la fase regular assegurat

Esquerdinha i Coelho reben l’alta i entren en la convocatòria de Jesús Velasco pel partit contra el Valdepeñas (19 h)

Amb la primera posició de la fase regular assegurada, el Barça rep demà el Valdepeñas (19 h per BarçaTV) en el partit de celebració dels 50 anys del Palau i en què s’homenatjarà a totes la plantilles històriques de la secció de futbol sala. En el terreny esportiu, Jesús Velasco recupera els lesionats Esquerdinha i Coelho i tindrà l’única baixa de Marcenio. El porter maresmenc Dídac Plana descansarà i ocuparà el seu lloc Àlex Lluch. “Em trobo bé i amb moltes ganes d’ajudar l’equip en aquest tram final de la temporada, la primera posició de la fase regular és un premi per la trajectòria de l’equip. Estem amb confiança perquè els resultats són bons i ara anem a per la lliga”, ha remarcat Esquerdinha, que a principis d’abril va patir un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre.

Activitats des de les 17.30 h

Des de les 17:30h, exjugadors carismàtics com Jordi Torras, Ari, Fernandao i Paco Sedano signaran autògrafs a la Barça Store i s’organitzaran diverses activitats festives a l’exterior del Palau. També es farà una presentació especial de l’actual plantilla i s’homenatjaran tots els equips històrics. Tampoc hi faltaran espectacles musicals i de freestyle en el que serà una gran celebració per posar en valor tota la trajectòria de la secció en el marc dels actes del 50è aniversari del Palau. El mànager esportiu Jordi Torras posa l’accent en la celebració que es viurà al Palau: “Ens fa molta il·lusió la festa de demà per posar en valor tots els exjugadors i tècnics que han ajudat a fer gran la secció i han fet possible que a dia d’avui puguem aixecar títols i ser un dels millors equips del món.”

L’Industrias juga una final contra el FS Manzanares

Al seu torn, l’Industrias Santa Coloma juga a la pista del FS Manzanares (13.30 h) un partit clau per mantenir-se en la zona de play-off al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)