El Barça suma amb solvència el dissetè títol de la copa Asobal, l’onzè consecutiu

Els blaugrana derroten en la final el Bidasoa per 29-37

El Barça ha guanyat per 17a vegada, 11a consecutiva, el títol de la copa Asobal, al derrotar en la final al Bidasoa per 29-37. Els blaugrana han fet un partit en progressió davant un conjunt basc que no s’ha rendit en cap moment. El Barça ha notificat la baixa per lesió de N’Guessan poc abans de començar la final i el lateral esquerra frances és dubte per a la final a quatre que han de disputar els blaugrana el 18 i 19 d’aquest mes a Colònia.

Al Barça l’hi ha costat agafar la primera avantatge clara en el marcador, 6-10 en el minut quinze, però sempre han tingut controlat el partit, amb Fàbregas anotant quatre gols des del pivot. El Bidasoa ha fet una bona defensa en la primera meitat del partit. La màxima avantatge blaugrana ha sigut de cinc gols (10-15) a quatre minuts del descans, al que s’ha arribat amb un 14-17.

En la segona meitat el Barça ha manat amb marges d’entre tres i cinc gols fins que Ben Ali ha començat a destacar en atac i s’ha escapat de set (18-25 en el minut 48). La final ha quedat sentenciada i el Barça ha continuat amb un joc seriós que l’ha portat als vuit gols de marge, 26-34 a sis minuts del final i a guanyar per 29-37. Gómez ha estat el màxim golejador del Barça amb 7 gols, 4 de penal i Fàbrega n’ha fet 6.