Golf

L’Empordà Golf de Gualta rep els millors golfistes del Challenge Tour europeu

La Diputació de Girona ha estat l’escenari aquest dimarts de la presentació del torneig Empordà Challenge, que comptarà amb participants de vint-i-quatre països dels cinc continents i que es disputarà a l’Empordà Golf de Gualta des de dijous i fins diumenge. La competició, que tindrà lloc des d’aquest dijous fins diumenge, ha incrementat la dotació econòmica enguany fins als 250.000 euros. Es tracta de la desena prova puntuable del Challenge Tour europeu, el segon circuit professional de més importància del continent. El torneig comptarà amb nou golfistes catalans: Pep Anglès, Emilio Cuartero, Eduard Rousaud, Joel Moscatel, Àlex Esmatges, Marc Sabrià, » Carlos Pigem, Eduardo de la Riva i l’amateur Quim Vidal. També hi prendran part cinc guanyadors de tornejos del Challenge Tour 2022, entre els quals hi ha el basc Javi Sanz, que acaba de guanyar el torneig d’Escòcia a finals de maig i és el número 8 del rànquing del circuit. L’Empordà Challenge ha incrementat la dotació econòmica en premis fins als 250.000 euros.

El diputat d’Esports i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, Jordi Masquef, ha participat en l’acte, en el qual també ha intervingut la representant territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya a Girona, Anna Julià; el delegat provincial a Girona de la Federació Catalana de Golf, Lluís Parera; el director executiu del Challenge Tour, Jamie Hodges; el director general de JGolf, Javier Gervás, i el director de l’Empordà Golf, Alejandro Navarro.

El camp de l’Empordà Golf repeteix enguany en el circuit del Challenge Tour després de l’èxit dels dos tornejos que hi van tenir lloc l’octubre passat (l’Empordà Challenge i el Challenge Costa Brava). En aquest sentit, Jordi Masquef ha remarcat: «El golf és un producte turístic estratègic perquè contribueix a la desestacionalització i ens posiciona com un destí golfístic de primer ordre en l’àmbit mundial. A la Diputació de Girona, crèiem que havíem d’aprofitar aquesta oportunitat per introduir-nos en un circuit de tant prestigi com el Challenge Tour».

L’Empordà Challenge arrencarà demà dimecres amb un pro-am, un acte benèfic que s’acostuma a celebrar la vigília de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)