Tir amb arc

Elia Canales acaba en una meritòria setena posició en arc recorbat de l’europeu

En la prova per equips ha format part de l’equip estatal que ha sigut vuitè

Elia Canales del (Club de Tir Arc Constantí) ha finalitzat en una meritòria setena posició en la prova individual d’arc recorbat del campionat d’Europa que s’està disputant a Munic (Alemanya). La tarragonina ha ocupat la vuitena posició en la qualificació i això l’ha classificat directament pels setzens de final, evitant les dues primeres eliminatòries. En els setzens ha derrotat per 6-0 la francesa Melodie Richard i en els vuitens ha superat pel mateix resultat (6-0) la danesa Randi Degn. En els quarts de final Elia Canales ha quedat emparellada amb l’alemanya Michelle Kroppen, la primera de la qualificació, i ha perdut per 2-6. Això la deixat en la setena plaça.

En la prova per equips Elia Canales i les seves companyes del conjunt espanyol d’arc recorbat, la madrilenya Sandra Cebrian i l’andalusa Leyre Fernández, han arribat fins als quarts de final i han acabat vuitenes. En la qualificació han ocupat la sisena plaça, i després en els vuitens de final han derrotat per 6-2 Polònia. En els quarts s’han trobat amb Turquia, tercera a la qualificació, que les ha derrotat per 0-6. El conjunt turc ha arribat a la final i lluitarà pel títol contra Alemanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)