Tennis taula

El CTT Olot presenta Arnau Pons i el seu projecte per lluitar per l’ascens a la superdivisió

L’entitat, que compleix 40 anys l’any vinent, incorpora la jove promesa i renova Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Roca

El CTT Olot Gabinet Permar ha presentat el seu projecte per la propera temporada de lluitar per l’ascens a la superdivisisó, la màxima categoria del tennis de taula estatal. El club olotí, que complirà 40 anys l’any vinent, ha fet una trobada a l’Espai Cràter d’Olot i ha presentat la nova incorporació pel curs vinent que els ha d’ajudar a fer un pas endavant. Es tracte de la jove promesa de 19 anys Arnau Pons, que entrena en el CAR de Sant Cugat i que ja té experiència en equips de la màxima categoria i en la darrera temporada ha militat en l’Huétor Vega andalús.

El conjunt olotí també ha presentat el primer equip que estarà format per Arnau Pons i els tres jugadors que ja estaven a l’equip i han renovat, el portuguès Diogo Pinho, Marc Caymel i el jugador sortit del planter Arnau Roca. També ha renovat Òscar Gallego com al capdavant de la direcció esportiva de l’entitat. En aquesta presentació del projecte s’ha anunciat la renovació del patrocinador Gabinet Permar que ha donat suport a l’equip els darrers tres anys i també s’ha implicat en aquesta nova aventura de pujar a la màxima categoria.

El CTT Olot ha jugat les darreres cinc temporades a la divisió d’honor sense tenir problemes per mantenir-se i en les dues darreres ha disputat la fase d’ascens. Fa dues temporades va arribar a la fase final d’ascens de nou equips i en la campanya passada es va quedar en la primera eliminatòria d’ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)