Atletisme

El Barça defensa un títol històric a la Nucia

Atletisme. L’equip blaugrana intentarà revalidar la victòria en la divisió d’honor femenina amb el permís del Playas de Castelló i el València

El Barça defensa a la Nucia (Marina Baixa) el títol de la lliga de divisió d’honor femenina, una fita històrica que va assolir ara fa un any –el primer en 55 edicions– en aquest mateix escenari i que avui està disposat a revalidar amb el permís del Playas de Castelló i el CA València. Entre les inscrites per la formació blaugrana destaquen la plusmarquista mundial de triple Yulimar Rojas, o les recordistes estatals Laura Redondo (martell) i Sara Gallego (400 m tanques), però tant el Playas com el València presenten blocs molt compensats. De fet, els dos equips valencians s’havien repartit la victòria en les 28 edicions anteriors. L’Avinent Manresa, setè l’any passat, tornarà a ser entre els vuit millors clubs estatals. D’altra banda, l’AA Catalunya i l’Hospitalet Atletisme competiran a Sant Sebastià en el grup de la permanència.

La pugna pel títol de la lliga masculina serà demà, també a La Nucia, i amb el Playas com a favorit per sumar el seu catorzè títol seguit. El Barça, que no guanya des del 1986, intentarà trencar aquesta ratxa. L’AA Catalunya competeix avui per la permanència a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)