Handbol

“El Kiel pot ser com un lleó ferit”

Handbol. El tècnic del Barça Carlos Ortega, que disposarà de tota la plantilla a Colònia, no es refia del club germànic, tot i les baixes importants de Sander Sagosen i Hendrik Pekeler

El tècnic del Barça Carlos Ortega s’ha referit al Kiel, el seu rival en les semifinals de la final a quatre de la Champions de Colònia de dissabte (18 h per Esport3), com “un lleó ferit”. L’entrenador andalús considera que les baixes de llarga durada de Hendrik Pekeler, el líder de la defensa, i de Sander Sagosen, un dels referents ofensius, són importants, però està convençut que el conjunt germànic trobarà la manera de superar-ho. “El Kiel és un grandíssim equip, que juga molt bé i hi ha jugadors que han fet un pas endavant com Miha Zarabec o Mihola Bilyk, que no havia intervingut gaire fins ara i en els últims partits ha estat fantàstic”, adverteix. L’altra semifinal la disputaran el Veszprém i el Kielce (15.15 h).

A diferència de Filip Jícha, Ortega podrà disposar de tots els seus efectius amb vista a la setmana més important del curs: “Havíem tingut problemes amb Luka Cindric i Thiagus Petrus, però ja els hem solucionat, igual que amb Timothey N’ Guessan, totalment recuperat. Penso que arribem bé i podem competir contra qualsevol rival.” Veient els precedents de les últimes edicions, l’entrenador blaugrana considera que l’aportació de la porteria de tots dos equips –Niklas Landin i Dario Quenstedt, per part del conjunt alemany, i Gonzalo Pérez de Vargas i Leo Maciel, per part del català– serà clau. Pel que fa a aspectes tècnics, hi afegeix: “El Kiel té un set contra sis diferent a la resta que el fa molt difícil de defensar i el seu contraatac, amb doble pivot, és letal.” Ortega admet que la primera temporada a la banqueta del Barça no ha estat gens fàcil, però destaca la progressió que ha experimentat l’equip en els últims mesos i que ara són on volen ser. “Classificar-nos per a la final a quatre era el gran objectiu de l’any, però ara volem guanyar el títol. Seria la conclusió d’una primera temporada increïble per a mi i una altra gran fita per al Barça”, sentencia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)