Pàdel

Ari Sánchez s’imposa en la semifinal catalana i jugarà la final de l’obert de Tolosa

La reusenca i l’extremenya Josemaría derroten per 6-4, 4-6 i 6-1 la barcelonina Sainz i la canaria Marrero

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula Josemaría s’han imposat en la semifinal catalana a la barcelonina Lucía Sainz i la canaria Marta Marrero i jugaran la final del French Human Open de Tolosa (Occitània). Han guanyat per 6-4, 4-6 i 6-1 i disputaran la tercera final seguida, i la setena de l’any.

La primera mànega ha sigut anivellada i s’han imposat la reusenca i l’extremenya (6-4), que després s’han avançat amb un 4-1 en la segona i servei. La barcelonina i la canària establerta a Sant Cugat han reaccionat, han guanyat els següents cinc jocs, amb tres breaks,de manera consecutiva i han igualat el partit 4-6. En el tercer set Paula Josemaría ha liderat la parella catalano-extremenya i després de perdre el primer joc, han guanyat els sis següents de manera consecutiva, el darrer amb punt d’or, i han completat el triomf amb el 6-1.

Les rivals en la final sortirà de l’altre semifinal que disputen la parella número 1 mundial formada per la menorquina Gemma Triay i la madrilenya Alejandra Salazar i la sevillana Victoria Iglesias i l’argentina Aranzuzu Osoro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)