Natació

A les portes del bronze

Natació artística. Els catalans Emma Garcia i Pau Ribes acaben quarts el duet tècnic mixt a prop de la Xina en el mundial de Budapest

La parella catalana Emma Garcia (CN Sabadell) i Pau Ribes (CN Les Franqueses) es van quedar a les portes de les medalles en el mundial que es disputa a Budapest. La parella va fer una gran execució en la final del duet tècnic mixt amb una puntuació de 84,4829, però un error en la figura final no els va permetre de superar la parella xinesa Yiyao Zhang i Haoyu Shi (86.4425). Els campions són els italians Lucrezia Ruggiero i Giorgio Minisin i la plata se la va endur el tàndem japonès Tomoka Sato-Yotaro Sato (86.5939). La catalana Iris Tió, per la seva banda, va ser sisena en la fase preliminar del solo lliure, amb 89,0333 punts. La millor va ser la japonesa Yukiko Inui (94.5667), per davant de la ucraïnesa Marta Fiedina (92.6333) i de la grega Evangelia Platanioti (90.4000). La final es farà demà a les 16 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)