Futbol sala

El Barça venç el Palma i és a un triomf del títol de lliga

Futbol sala. Dyego (2), Adolfo i Ferrão han estat els autors dels gols del conjunt de Jesús Velasco, que serà campió si venç dissabte a les illes

Barça 4 Palma 2

BARÇA:Dídac, A. Coelho, Dyego, Adolfo i Pito -equip inicial-; Matheus, Sergio Lozano, Marcenio, Ortiz, Esquerdinha i Ferrão.PALMA:Fabio, Tomaz, Nunes, Eloy Rojas i Higor -equip inicial-; Caina, Chaguiña, Marlon, Neguinho, Mancuso i Gordillo.GOLS:1-0 (5’) Dyego. 1-1 (9’) Higor. 2-1 (16’) Dyego. 2-2 (21’) D. Nunes. 3-2 (28’) Adolfo. 4-2 (34’) Ferrão.ÀRBITRES:Rodrigo Miguel i Sáncez-Molina Tapiador.

El Barça va vèncer el Palma per 4-2 en el primer partit de la final de la lliga de futbol, que es juga al millor de tres enfrontaments, i podria guanyar el títol dissabte vinent a la pista balear (20.45 h), un escenari sempre molt complicat davant d’un rival molt ferm. En cas contrari, es jugaria un tercer partit el dimecres següent altre cop al Palau (20.45 h).L’equip d’Antonio Vadillo havia vençut el Barça en els dos partit de la lliga, però ahir no va trobar arguments.

L’equip blaugrana es va avançar amb un xut exterior de Dyego i un regal del porter Fabio. Higor va empatar en una gran acció personal i de nou Dyego, en la seva clàssica jugada sortint per la dreta, va afusellar el 2-1. Dídac li va treure un doble penal a l’especialista Mancuso poc abans de la mitja part, però una errada seva greu –li va passar la pilota a un rival amb la porta buida, fet que va lamentar al final del partit–va permetre els visitants d’empatar mitjançant Diego Nunes en el primer minut del segon temps (2-2). Adolfo, molt inspirat tot el partit, va avançar altre cop els de Jesús Velasco amb un tret ras exterior (3-2). Ferrão, a 6:05 del final, va clavar un cacau per tot l’escaire i va començar a aclarir el duel. Lògicament, el conjunt d’Antonio Vadillo va acabar arriscant-se i atacant amb cinc efectius substituint el porter els darrers cinc minuts. El Barça es va defensar amb ordre i no va patir.

EL PROTAGONISTA

Hem d’estar contens perquè hem guanyat, però no estic a gust amb mi mateix per l’errada del gol
Dídac Plana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)