Natació

Jessica Vall gaudeix del seu comiat del mundial amb un 27è lloc en els 50 m braça

La nedadora del CN Sant Andreu queda lluny de les seves millors marques (31.92) i medita si renunciar a l’europeu de Roma

La barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu), de 33 anys, ha tancat la seva participació en el mundial de Budapest amb la 27a posició en els 50 m braça, amb un registre de 31.92. Tot i haver segellat la mínima de participació mundialista en aquesta distància (31.17 a Torremolinos) és la prova de braça que menys s’adiu a les seves característiques. En les jornades anteriors, Vall havia signat un 17è lloc en els 200 m (2:28.08) i el 20è en els 100 m (1:08.38). El millor registre de les sèries ha estat per a la sud-africana Lara Van Niekerk (29.77) i la marca de tall de les setze semifinalistes ha quedat fixat en 31.02.

Amb declaracions servides per la Federació Espanyola de Natació, Vall ha comentat: “Avui estic contenta i he gaudit de tot el dia, des que m’he llevat i fins que he acabat la competició. Aquest era el principal objectiu que tenia, tot i que m’ha costat gestionar-ho primer perquè es tracta d’un mundial, i l’escenari no és el mateix que un campionat d’Espanya, i després sense el meu entrenador, sense un suport tècnic. Per determinades circumstàncies i per com he arribat mentalment, és veritat que no m’han sortit les marques i això m’ha fet reflexionar amb vista el meu futur: si he de renunciar a l’europeu o haig de continuar entrenant. Haig de parlar amb la direcció tècnica i valorar si el meu paper encaixa amb el de l’equip. En definitiva, si es poden confrontar els dos objectius i treballar conjuntament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)