Tennis

Nadal retorna a Wimbledon amb bon peu i venç Cerúndolo

El retorn de Rafa Nadal (2) a les pistes de Wimbledon tres anys després ha estat reeixit i s’ha desfet de l’argentí Francisco Cerúndolo (41è de l’ATP) per 6-4, 6-3, 3-6 i 6-4 –3h33–amb solvència. Cerúndolo, que mai no s’ha rendit i ha donat mostres de la seva qualitat, ha desaprofitat les seves oportunitats –4/18 en pilotes de break–, mentre que Nadal ha estat una mica eficient en els moments clau (5/13). El balear jugarà contra el lituà Ricardas Beranksi (106è).

Nadal ha tancat el primer parcial en la segona oportunitat amb un revés creuat amb què ha consumat un trencament. Una bona dreta li ha permès segellar el segon parcial al servei. En el tercer, l’argentí ha recuperat un trencament advers (2-2), ha segellat un break revitalitzador en el vuitè joc (5-3) i s’ha adjudicat el parcial (6-3). Cerúndolo s’ho ha cregut i ha intimidat el manacorí en el quart parcial (2-4), però Nadal ha serrat les dents, ha sumat dotze punts de 15 possibles, s’ha posat de nou per davant (5-4) i ha certificat el triomf.

Berrettini, baixa per covid

La notícia del dia al marge dels partits ha estat la baixa il·lustre per covid-19 de l’italià Matteo Berettini (8), finalista l’any passat, recent campió a Queen’s i un dels màxims favorits al títol. “Tinc símptomes de grip i ha estat aïllat uns dies. Estic desolat”, ha explicat al seu perfil d’Instagram. Berrettini estava en la mateixa part del quadre que el balear, que ja va perdre un rival el dia anterior amb la baixa, pel mateix motiu, del croat Marin Cilic, campió de l’obert dels EUA 2014 i el tennista sobre el paper més perillós que tenia Nadal abans dels quarts.

En aquest sentit, la francesa Alize Cornet ha assegurat avui que a Roland Garros hi va haver un brot i que tothom va callar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)