Patinatge

El CPA Olot obté el seu quinzè títol europeu

Patinatge artístic. El club garrotxí domina el campionat i arrodoneix l’èxit amb el primer lloc júnior, un doblet fins ara mai vist i de prestigi

El CPA Olot va revalidar ahir al PalaGalassi de Forlì (Itàlia) el títol de campió d’Europa de grups de xou grans i obté la seva quinzena corona continental i confirma el seu domini abassegador en la modalitat, tant en execució com en originalitat. De fet, va ser l’únic dels participants que va obtenir un 10 en l’apartat artístic. L’equip garrotxí, dirigit per Ricard Planiol, va presentar el seu espectacle Escalant, amb el qual ja va guanyar el campionat d’Espanya, el de Catalunya i el campionat gironí. L’èxit garrotxí es completa amb el títol júnior conquerit divendres, un doblet que mai no s’havia vist al club i que arrodoneix la feina de l’entitat gaudint del present i mirant al futur, amb la coreografia titulada La decisió final, seguit del CP l’Aldea, que es va penjar la plata i va arrodonir el domini català.

En els grups grans, el CEPA Girona, dirigit per Nuri Solé, per la seva banda, va acabar en la quarta posició, molt a prop de les medalles, amb la coreografia Sinapsis. El Cristal Skating italià, un altre clàssic, va acabar en el segon lloc, mentre que el Royal Eagles, també italià, va completar el podi amb la medalla de bronze.

En la categoria de grups petits, el CPA Tona va ser el millor club català i es va penjar el bronze. El campió va ser el Roma Roller Team i la plata se la va penjar el Division Timeless, també del país transalpí.

A PROP DEL METALL

El CEPA Girona acaba en el quart lloc amb la seva coreografia ‘Sinapsis’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)