Atletisme

Joshua Cheptegei revalida el títol mundial de 10.000 m a Eugene

L’ugandès Joshua Cheptegei ha revalidat el títol mundial de 10.000 m a Eugene en una final on ha assumit el protagonisme durant diverses fases de la prova i ha sabut rematar en els últims 200 metres. Amb 27:27.43, amb un últim mil en 2:25, Cheptegei ha precedit al kenyà Stanley Waithaka Mburu (27:27.90), que havia caigut en els primers metres de la prova, i Jacob Kiplimo (27:27.97), completant la bona feina de l’equipo ugandès. La quarta plaça ha estat per al nord-americà Grant Fisher (27:28.14) i la cinquena per a l’etíop Selemon Barega (27:28.39), el campió olímpic a Tòquio i un dels grans derrotats de la cursa.

Brooke Andersen, campiona en martell

La nord-americana Brooke Andersen ha fet valer la seva condició de gran favorita i s’ha imposat en el martell en un concurs que ha anat de menys a més. Ha pres el comandament en el quart intent (77,42 m) i ha rematat la feina en l’última temptativa (78,96 m). La canadenca Camryn Rogers ha estat segona (75,52 m) per davant de la també nord-americana Janee Kassanavoid (74,86 m). La gran absent de la final ha estat la polonesa Anita Wlodarczyk. La millor especialista de tots els temps (82,98 m) es va lesionar perseguint i retenint un lladre que li volia robar el cotxe. La triple campiona olímpica i quàdruple campiona mundial va impedir el robatori, però li va sortir car perquè a més del mundial també es perdrà l’europeu de Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)