Natació

Manuel Martos signa en els 50 m esquena el primer triomf per al CN Sabadell

L’andalús ha precedit el santboià Adrián Santos (CN Terrassa) en la primera jornada del campionat d’Espanya d’estiu Open a Can Llong

L’andalús Manuel Martos (CN Sabadell), que s’entrena a la universitat dels Estats Units North Western swiming & diving, ha segellat en els 50 m esquena l’única victòria dels clubs catalans en la primera jornada del campionat d’Espanya d’estiu Open que es disputa fins diumenge a la piscina de Can Llong. Martos s’ha imposat amb un registre de 25.46 i ha precedit el santboià Adrián Santos (CN Terrassa), segon amb 25.63.

També han pujat al podi Jessica Vall (CN Sant Andreu) i Txell Domènech (CE Mediterrani), segona (31.86) i tercera (32.27), respectivament en els 50 m braça. El títol ha estat per a la jove madrilenya María Ramos (Gredos San Diego), vencedora del duel generacional amb 31.66. En les eliminatòries, Ramos havia establert un nova millor marca espanyola de 16 anys (31.62).

El barceloní Mario Mollà (CN Terrassa) s’ha classificat en segon lloc dels 50 m papallona (23.97), amb una única centèsima de marge respecte el nedador madrileny del CE Mediterrani Alberto Lozano (23.98). La victòria, en tot cas, ha estat per al portuguès Matos Ribeiro (23.61).

Les proves curtes han tancat una jornada inaugural que havia començat amb les curses de fons. En els 800 m, l’alemany Mahmoud Ahmed ha signat la marca més valuosa del dia, amb un registre inferior als 8 minuts (7:56.72, 853 punts). En els 1.500 m, la nedadora madrilenya del CN Barcelona Jimena Pérez ha estat segona (16:29.82), només superada per l’andalusa Maria de Valdés (16:24.03). La millor marca en categoria femenina ha estat per a la nedadora francesa del Bidasoa XXI Pauline Mahieu, vencedora en els 50 m esquena amb 28.22 (873).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)