Ciclisme

L’Astana aparta Miguel Ángel López, retingut a Barajas

Miguel Ángel López (1994) està investigat pel jutjat d’instrucció número 4 de Càceres per presumpte delicte de tràfic de medicaments. El colombià de l’Astana va ser retingut per la Guàrdia Civil, en la seva arribada a Barajas des del seu país, per la operació Ilex que té en el metge i fisiòleg extremeny Marcos Maynar el seu principal acusat. La notícia l’avançava en exclusiva el portal web Ciclo 21 i, quan l’Astana n’ha tingut constància, ha suspès Superman López “de qualsevol activitat amb l’equip fins que s’esclareixin totes les circumstàncies del cas”.

López, que el 2019 va guanyar la Volta a Catalunya i el 2020 una etapa al Tour, havia de córrer la clàssica d’Ordizia i la volta a Castella i Lleó per afinar el seu estat de forma de cara a la Vuelta. Aquest any ja va abandonar el Giro, en la seva primera temporada a l’Astana després del seu pas fugaç pel Movistar, equip que deixava de mutu acord després del seu polèmic abandonament de la Vuelta, quan era tercer a la general i en la penúltima etapa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)