Beisbol

El campionat europeu de softbol femení 2022 dona el tret de sortida a Catalunya

Fins a set jugadores catalanes formen part de la Selecció Espanyola

El campionat d’Europa de softbol femení va donar el seu tret de sortida ahir i per primera vegada es disputa a Catalunya, concretament a Gavà, Barcelona, Viladecans i Sant Boi, que són les seus oficials. El torneig es va iniciar diumenge i finalitzarà el proper diumenge 31 de juliol. Vuit dies en què els amants del softbol podran gaudir al màxim del campionat europeu femení de seleccions.

En aquesta 23a edició de la competició participaran les 21 millors seleccions d’Europa. Itàlia, els Països Baixos, el Regne Unit i la República Txeca es troben entre les favorites per endur-se la medalla d’or i aixecar el trofeu de campiones.

La selecció espanyola compta amb un total de set jugadores catalanes, de les disset que formen la plantilla. De fet, a Catalunya és on més es practica el softbol en l’àmbit nacional. Anna Sobrino, Alba López, Carla Segura, Raquel Moncho, Roser Jonàs, Raquel Fernández i Beatriz Alonso són els seus noms. Fins i tot l’entrenador del combinat espanyol, Xavier Civit, és nascut a Catalunya. La plantilla espanyola s’ha estat preparant per a la cita en una concentració a Castelldefels i ja va disputar ahir el partit inaugural del torneig davant Israel, on va caure derrotada per 1-7 a l’Estadi Municipal Antonio Hervás de Sant Boi de Llobregat. Tot i la derrota, encara hauran de jugar quatre partits més a la fase de grups contra Dinamarca, Finlàndia, Malta i Eslovàquia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)