Patinatge

Els World Skate Games d’Argentina 2022 estan en perill

Es podrien suspendre per la situació econòmica del país. S’han de disputar del 24 d’octubre al 13 de novembre

Els World Skate Games que s’han de disputar a l’Argentina aquest any 2022 estan en perill degut a la situació econòmica que viu el país. Les ciutats de Buenos Aires i San Juan han d’acollir del 24 d’octubre al 13 de novembre aquests Jocs Mundials de patinatge que engloben una dotzena de disciplines i en les que destaquen l’hoquei sobre patins i el patinatge artístic. El secretari general de World Skate, Roberto Marotta, ha enviat una carta a les federacions de patinatge en la que els demana que aturin temporalment la compra de bitllets d’avió i de reserves d’hotel per anar a disputar aquest campionat. En la carta parla de que “sembla que l’empitjorament de la situació econòmica del País comporta algunes dificultats en l’organització de l’esdeveniment”, i diu que mantenen contactes amb les principals autoritats polítiques i esportives de l’Argentina. També demana en la carta que: “ens concediu uns dies per avaluar a fons la situació i decidir quina és la millor direcció a seguir”.

Barcelona va ser la seu de l’última edició d’aquesta competició de les diferents disciplines del patinatge que en aquell moment s’anomenava World Roller Games.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)