Ciclisme

Lorena Wiebes suma el segon triomf al Tour amb una cama

La cinquena etapa del Tour de França femení, amb 175,6 quilòmetres entre Bar-sur-Aube i final a Saint-Dié-des-Vosges i que era la més llarga de les vuit que formen el recorregut, és la primera en què la vencedora ja havia guanyat una etapa abans. Lorena Wiebes (DSM), que va guanyar l’esprint de diumenge a París, s’apunta el triomf amb una gran superioritat deixant Elisa Balsamo (Trek) –la seva llançadora, Elisa Longo Borghini, s’ha equivocat en el darrer revolt– i Marianne Vos (Jumbo) segona i tercera. Vos conserva el mallot groc i Wiebes és segona en la classificació per al verd, que lidera Vos.

Victoire Berteau (Cofidis) i Antri Christoforou (Human Powered Health) eren les darreres supervivents de l’escapada del dia, amb un moviment de la francesa a 21,5 quilòmetres per assegurar-se la bonificació –és també la líder de la muntanya– que només la xipriota podia seguir, amb el pilot condicionat per una nombrosa caiguda a 45 km per a l’arribada. La tasca de les Trek i les FDJ feien que la fuga deixés d’existir a 3 quilòmetres, una caiguda a 2 reduïa el grup i, en el desenllaç, Wiebes s’apuntava el triomf amb una cama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)