Piragüisme

Miquel Travé disputarà les semifinals del K1 i C1 del mundial d’eslàlom

Miquel Travé s’ha classificat per la semifinal de K1 i de C1 del mundial d’eslàlom que s’està disputant a la localitat alemanya d’Augsburg. El palista urgellenc ha ocupat la catorzena posició en K1 i s’ha classificat per la semifinal amb un temps de 90.21 segons i sense cap penalització. El basc Joan Crespo també s’ha classificat al ser el 22è amb 91.59. El millor temps l’ha fet el txec Vit Prindis amb 86.83.

En la modalitat de C1 Miquel Travé ha acabat el 20è amb 98.80 i dos segons de penalització. També s’han classificat per la semifinal el gallec Luis Fernández, quinze amb 97.90, i el basc Ander Elosegi, dinovè amb 98.67. El millor temps l’ha fet el francès Denis Gargaud Chanut amb 91.93.

Laia Sorribes ha disputat la modalitat de K1 i no ha pogut accedir a la semifinal per dues centèsimes. En la primera eliminatòria ha tingut problemes en el recorregut i ha acabat 42a amb 113.07 i 6 segons de penalització. En la segona, ha estat molt millor i per només una posició no ha accedit a la semifinal. Ha sigut onzena amb 104.30 i 2 segons de penalització. La japonesa Aki Yazawa ha ocupat la desena i la darrera plaça per la semifinal amb 104.28.

En les competicions per equips que van iniciar el mundial Miquel Travé va ser onzè en la patrulla de caiac i dotzè en la de canoa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)