Beisbol

L’equip estatal és cinquè en l’europeu de Catalunya

Softbol. Espanya, amb set catalanes, lluita fins a l’últim partit de la fase final per disputar la medalla de bronze. Els Països Baixos s’emporta el títol

La selecció espanyola femenina va finalitzar en la cinquena posició el campionat d’Europa de softbol que s’ha disputat a Catalunya, en concret a Gavà, Barcelona, Viladecans i sobretot a Sant Boi de Llobregat. Espanya, amb set jugadores catalanes, es va classificar per a la fase final de la competició, el grup dels sis millors, i fins al darrer partit va mantenir possibilitats de classificar-se per disputar el partit que decidirà la medalla de bronze.

El conjunt estatal va guanyar Grècia (2-1), Polònia (7-0) i Eslovàquia (8-3) i va perdre contra la República Txeca (0-4), i els Països Baixos (2-7) en el grup F. Va passar a la fase final com a tercera de grup juntament amb les txeques i les neerlandeses. En aquest grup dels sis millors Espanya va passar amb els resultats acumulats contra els altres dos equips del seu mateix grup, i es va enfrontar als tres rivals que hi van accedir de l’altre grup. Va guanyar Israel (7-0) i va perdre contra la Gran Bretanya (0-10) i Itàlia (1-10). Fins al darrer partit, contra les italianes, el combinat estatal va tenir possibilitats matemàtiques d’acabar entre els quatre primers i poder disputar el partit per la medalla de bronze. La derrota va deixar la selecció espanyola femenina en la cinquena posició final.

Itàlia va derrotar per 4-2 la República Txeca i es va assegurar la medalla de bronze. El títol va ser pels Països Baixos, que va superar per 7-0 la Gran Bretanya en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)