Atletisme

Berta Segura bat el rècord català absolut dels 400 m al mundial sub-20

L’atleta lleidatana Berta Segura (Aldahra Lleida) ha batut amb 52.50 el rècord de Catalunya absolut i el d’Espanya sub-20 dels 400 metres i s’ha classificat, guanyant la seva eliminatòria i amb el tercer millor temps de totes les participants –empatada amb l’índia Rupal, que va marcar el mateix crono en la segona sèrie–, per disputar les semifinals del mundial sub-20 que es disputa a Cali (Colòmbia). Segura competirà aquesta matinada en la tercera sèrie i última de les semifinals, en la qual parteix amb el segon millor registre rere la kenyana Sylvia Chelangat (52.30). Les dues primeres accedeixen directament a la final. L’atleta lleidatana havia batut el rècord català per darrer cop el 26 de juny a Nerja en l’estatal absolut amb un registre de 52.66 que li va valer la medalla de plata.

En salt de perxa, Clara Fernández (Nike) va ser catorzena amb 3,95 metres i es classificaven les tretze millors. En el decatló, Pol Ferrer (Cornellà Atlètic) ha acabat en la dissetena posició amb 6808 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)