Ciclisme

Sam Bennett s’apunta el primer esprint de la Vuelta

Mike Teunissen (Jumbo), és quart i nou líder de la general

Sam Bennett (Bora) és el guanyador de la segona etapa de la Vuelta, la primera en línia amb 175,1 quilòmetres de Den Bosch a Utrecht resolta en un esprint que començava amb Marc Soler (UAE) encapçalant el grup a un quilòmetre i Roger Adrià (Kern Pharma) afectat en una caiguda en la recta final sense conseqüències per al corredor de Sant Cugat del Vallès. Mads Pedersen (Trek) i Tim Merlier (Alpecin) son segon i tercer. Mike Teunissen (Jumbo), és quart i nou líder de la general.

Pau Miquel (Kern Pharma), que avui celebra el seu 22è aniversari, era un dels cinc integrants de l’escapada formada al quilòmetre 3 i consolidada al 5. Julius Van den Berg (EF Education), Jetse Bol (Burgos), Xabier Mikel Azparren (Euskaltel) i Thibault Guernalec (Arkéa) eren els acompanyants del corredor de Sant Quirze del Vallès en una aventura que s’acostaria als 5 minuts fins que l’Alpecin una mica més i l’ensorra –a 104 quilòmetres la diferència era de només 12 segons.

Guernalec era el primer en atacar, a 74 quilòmetres en l’aproximació a l’Alt de l’Amerongse (4a). Van den Berg (EF) aconseguia el mallot de la muntanya amb els escapats sempre per sota del minut fins que es eren neutralitzats a 58,5 km.

Luis Ángel Maté (Euskaltel) marxava sol a 45 i el pilot deixava fer el corredor de Marbella fins a 21 quilòmetres per acabar, quan les caigudes ja havien fet acte de presència amb Gregor Mühlberger (Movistar) primer i Wout Poels (Bahrain) i dos ciclistes de Lotto-Soudal després com a protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)