Natació

Pujol és quart en el relleu de l’europeu d’aigües obertes

ACTUALITZACIÓ. El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) ha format part del relleu 4x1250 que ha obtingut la quarta posició amb un temps d’1h00:24.6 en l’europeu d’aigües obertes, que s’ha disputat a Òstia en un equip en què també han nedat Maria de Valès, Ángela Martínez i Carlos Garach. Hi han pres part cinc seleccions i l’or se l’ha endut Itàlia amb un registre de 59:43.1, Hongria s’ha penjat la plata (59:53.9) i França ha estat tercera (1h00:08).

Al matí, el català ha acabat en la desena posició la cursa dels 10 quilòmetres en aigües obertes amb un temps d’1h54.01. El campió ha estat l’italià Domenico Acerenza (1h50.33), que es va penjar la plata en els 5 km. Els francesos Marc-Antoine Oliver i Logan Fontaine han completat el podi. L’alemanya Antonia Leonie Beck s’ha endut l’or en la cursa femenina amb un registre de 2h01:13. La platja d’Òstia, propera a Roma, ha tornat a ser un escenari amb un onatge prou esquerp per als nedadors. El blanenc va ser tretzè en els 5 km.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)