Handbol

Dika Mem és escollit MVP de la temporada 2021-22

Rebà el guardó en el primer partit de lliga a casa, aquest dissabte contra el Granollers

El blaugrana Dika Mem ha estat escollit per l’Asobal com el MVP de la temporada 2021/22. El lateral esquerra internacional francès del Barça ha explicat a Barça TV que aquest premi demostra que està “treballant bé” i fa que se senti “molt orgullós”. Dika Mem, que avui fa 25 anys, és el segon jugador francès a obtenir aquesta distinció després de Nikola Karabatic, guardonat en els seus dos anys al Barcelona (2014 i 2015). El lateral francès rebrà el seu guardó en els prolegòmens del primer partit de lliga al Palau Blaugrana, el derbi català entre el Barça i Fraikin Granollers, que es disputarà dissabte a les 16 h.

“Vull agrair-ho a tots els meus companys perquè també és la recompensa al treball del grup. Això significa que el Barça segueix a dalt i jo he ajudat a què sigui així” ha manifestat. “Crec que estic en el bon camí, vaig agafant més confiança i responsabilitat dins de l’equip. Des de l’any passat sóc un dels capitans i quan això s’acabi i miri cap a enrere em sentiré orgullós pel que he fet” ha comentat Dika Mem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)